Kit-uri extensii gene

  Devino un lash artist de top cu un kit complet de extensii de gene

  Vrei să pui bazele unei cariere de succes în domeniul aplicării extensiilor de gene? Poate ai început deja să studiezi principalele tehnici și vrei să capeți experiență. Magazinul online Kit Pro Professional te așteaptă cu un kit complet de extensii de gene pentru începători ce îți pune la dispoziție toate produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru rezultate profesionale. Fie că vrei să îți creezi o bază de clienți sau să îți aplici singură extensii de gene în confortul casei tale, kitul nostru este alegerea ideală pentru nevoile tale!

  Descoperă toate soluțiile de care ai nevoie într-un singur kit!

  Vrei ca întreg procesul de aplicare să decurgă cât mai lin, de la pregătirea genelor și până la rezultatul final? Ține întotdeauna la îndemână un kit cu soluții pentru extensii și vei fi pregătită pentru orice etapă. Un astfel de pachet avantajos include un primer pentru pregătirea genelor naturale, un adeziv de calitate ce asigură o aderență optimă a extensiilor pe firele naturale, dar și un remover eficient, sub formă de gel, cu care vei putea îndepărta rapid extensiile vechi.

  Îți oferim soluții versatile și avantajoase!

  Fie că ești la început de drum sau ai deja mulți ani de experiență în domeniu, magazinul nostru online te așteaptă cu o gamă variată de oferte avantajoase pentru nevoi diverse. De la kitul de practică ce îți vine în ajutor pentru primele ore de studiu în domeniu și până la pachetele ideale pentru pregătirea, aplicarea și îndepărtarea extensiilor, la Kit Pro Professional găsești cu ușurință oferte avantajoase pentru nevoile tale specifice.

  Alege-ți acum kitul dorit și bucură-te de produse și instrumente calitative care îți ușurează procesul de lucru și îți oferă rezultate excelente! Noi îți oferim transport rapid și o experiență de shopping pe care vei dori s-o repeți!

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Sub-total: 190.42 lei (inclusiv TVA)

  Vezi coșulFinalizare

  ×