Politica, Transport si Politica de Retur

Livrarea se efectueaza in maxim 24-48 ore in zilele lucratoare prin intermediul firmelor de curierat Cargus sau DPD.

 

Costurile de transport in functie de Tara/Zona:

Romania – DPD : 18 lei ; Cargus: 18 lei

Polonia – DPD : 59 lei

Regional Bulgaria, Grecia, Ungaria – DPD : 35 lei

Slovacia – DPD : 89 lei

Austria, Germania, Italia – DPD : 86 lei

Croația, Danemarca, Estonia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Slovenia – DPD : 130 lei

Belgia, Cehia, Franța, Regatul Unit (UK), Spania, Țările de Jos – DPD : 115 lei

Finlanda, Portugalia, Suedia – DPD : 190 lei

Irlanda : 240 lei

 1. Dreptul de retur

Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului Nr. 34 din 2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta:

“Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Clientul este obligat sa notifice Operatorului intentia sa de a returna produsul/produsele achizitionat/e in termen de maximum 14 zile de la primirea produsului/produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retur este necesar sa completati formularul de mai jos.

Clientului ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maximum 14 zile de la data notificarii.

Returnarea contravalorii produsului poate fi amanata in cazul in care Operatorul nu a primit produsul returnat si nici o dovada ca acesta a fost expediat (oricare dintre cele doua variante intervine prima) in maximum 14 zile din momentul notificarii Operatorului cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract.

Returnarea produselor se va face prin curieratul rapid agreat  ( Cargus: 1-2 zile lucratoare : 18 lei sau DPD: 1-2 zile lucratoare : 18 lei ).

Conditii de retur:

Condițiile de retur sunt în conformitate cu legea comerțului la distanță (Ordonanța Guvernului nr. 34/2014).

 1. Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 14 zile de la data achiziției, fără invocarea unui motiv și fără penalități.
 2. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la Retur.
 3. Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (fără urme ale utilizării, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit).
 4. Deteriorarea produselor sau punerea lor într-o stare în care nu mai pot fi vândute duc la refuzarea returului.
 5. În cazul în care produsele prezintă deteriorări în momentul recepției, contactați Operatorul pentru a aranja înlocuirea produsului sau rambursarea contravalorii acestuia.
 6. Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat va rugam să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect.
 7. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare veți plăti diferența, iar dacă valoarea este mai mică veți primi diferența până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către noi.

Excludere de la retur

 1. Produsul are ambalajul deteriorat sau incomplet sau nu este in ambalajul original.
 2. Produsul este descompletat.
 3. Produsul nu are etichetele intacte.
 4. Produsul prezinta urme de folosire sau interventii neautorizate.

Prin bifarea casutei de accept al Termenilor si Conditiilor, pe care ati facut-o cu buna stiinta, la finalizarea comenzii pe site , se considera ca le-ati citit si ati fost de acord cu acestea . Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare ( intelegem problemele clientului, dorim ca totul sa decurga normal iar clientul sa fie multumit; lucram pe zero returnand sau schimband produsul dar nu putem lucra pe minus suportand noi taxele de curier ( in cazul in care eroarea nu a fost a noastra ).

In cazul in care nu sunteti de acord cu politica noastra va rugam sa nu comandati de pe acest site. Orice alta reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru finalizarea procesului de retur va rugam sa completati formularul de mai jos:

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

×