Politica, Transport si Politica de Retur

Urgent Cargus: 1-2 zile lucratoare : 18 lei

Sameday: 1-2 zile lucratoare : 18 lei

DACA UN PRODUS SE DORESTE A FI INAPOIAT PENTRU RETURNAREA BANILOR,ACESTA SE VA EXPEDIA CATRE  https://extensiigenekitpro.ro NUMAI PRIN CURIER(La Alegere)
Magazinul online  https://extensiigenekitpro.ro  accepta schimbarea produselor in cazul in care marimea comandata nu corespunde sau returnarea banilor in cazul in care produsul comandat nu va place . Taxele de transport si retur sunt suportate de catre client .
Conditii de retur:
Condițiile de retur sunt în conformitate cu legea comerțului la distanță (Ordonanța Guvernului nr. 34/2014).
1. Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 14 zile de la data achiziției, fără invocarea unui motiv și fără penalități.
In cazul in care doriti sa returnati unul sau mai multe produse, este necesar sa ne anuntati apeland orice numar de telefon afisat pe pagina principala a site-ului.
2. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la Retur.
3. Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (fără urme ale utilizării, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit).
4. Deteriorarea produselor sau punerea lor într-o stare în care nu mai pot fi vândute duc la refuzarea returului.
5. În cazul în care produsele prezintă deteriorări în momentul recepției, contactați echipa  https://extensiigenekitpro.ro  pentru a aranja înlocuirea produsului sau rambursarea contravalorii acestuia.
6. Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat va rugam să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect.
7. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare veți plăti diferența, iar dacă valoarea este mai mică veți primi diferența până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către noi.
Prin bifarea casutei de accept al Termenilor si Conditiilor, pe care ati facut-o cu buna stiinta, la finalizarea comenzii pe site , se considera ca le-ati citit si ati fost de acord cu acestea . Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare ( intelegem problemele clientului, dorim ca totul sa decurga normal iar clientul sa fie multumit; lucram pe zero returnand sau schimband produsul dar nu putem lucra pe minus suportand noi taxele de curier ( in cazul in care eroarea nu a fost a noastra ).
In cazul in care nu sunteti de acord cu politica noastra va rugam sa nu comandati de pe acest site. Orice alta reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.