TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditii de utilizare a sitului  https://extensiigenekitpro.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

https://extensiigenekitpro.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

https://extensiigenekitpro.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

https://extensiigenekitpro.ro nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit.  https://extensiigenekitpro.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

https://extensiigenekitpro.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

https://extensiigenekitpro.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

https://extensiigenekitpro.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Aceasta societate isi rezerva dreptul de a selecta clientii.

Timp livrare 1-2 zile lucratoare prin curier, exceptie fac zilele de sarbatoare, lunile aglomerate, zilelele cand curierii nu lucreaza, cand livrarea comenzilor poate avea intarziere in functie de volumul de lucru al curierilor.

INCHEIEREA ACORDULUI

https://extensiigenekitpro.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Politica, Transport si Politica de Retur

Urgent Cargus: 1-2 zile lucratoare : 18 lei

Sameday: 1-2 zile lucratoare : 18 lei

DACA UN PRODUS SE DORESTE A FI INAPOIAT PENTRU RETURNAREA BANILOR,ACESTA SE VA EXPEDIA CATRE  https://extensiigenekitpro.ro NUMAI PRIN CURIER(La Alegere)
Magazinul online  https://extensiigenekitpro.ro  accepta schimbarea produselor in cazul in care marimea comandata nu corespunde sau returnarea banilor in cazul in care produsul comandat nu va place . Taxele de transport si retur sunt suportate de catre client .
Conditii de retur:
Condițiile de retur sunt în conformitate cu legea comerțului la distanță (Ordonanța Guvernului nr. 34/2014).
1. Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 14 zile de la data achiziției, fără invocarea unui motiv și fără penalități.
In cazul in care doriti sa returnati unul sau mai multe produse, este necesar sa ne anuntati apeland orice numar de telefon afisat pe pagina principala a site-ului.
2. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la Retur.
3. Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (fără urme ale utilizării, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit).
4. Deteriorarea produselor sau punerea lor într-o stare în care nu mai pot fi vândute duc la refuzarea returului.
5. În cazul în care produsele prezintă deteriorări în momentul recepției, contactați echipa  https://extensiigenekitpro.ro  pentru a aranja înlocuirea produsului sau rambursarea contravalorii acestuia.
6. Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat va rugam să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect.
7. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare veți plăti diferența, iar dacă valoarea este mai mică veți primi diferența până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către noi.
8. Produsele deschise, fara ambalaj nu se primesc retur.
9. Daca produsele au fost comandate gresit din cauza clientilor turul/returul va fi suportat de catre clienti, acestea fiind in forma initiala.
10. In cazul unui retur al produselor, banii nu se intorc ci se inlocuiesc cu alte produse.
Prin bifarea casutei de accept al Termenilor si Conditiilor, pe care ati facut-o cu buna stiinta, la finalizarea comenzii pe site , se considera ca le-ati citit si ati fost de acord cu acestea . Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare ( intelegem problemele clientului, dorim ca totul sa decurga normal iar clientul sa fie multumit; lucram pe zero returnand sau schimband produsul dar nu putem lucra pe minus suportand noi taxele de curier ( in cazul in care eroarea nu a fost a noastra ).
In cazul in care nu sunteti de acord cu politica noastra va rugam sa nu comandati de pe acest site. Orice alta reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.